Digital demo onsdag 24. mars kl.16-17.30 på Eidsvolls plass samt opprop mot Norges medlemskap i NATO

Sammen med Rød Ungdom Oslo planlegger Norge ut av NATO en markering utenfor Stortinget i morgen, i anledning av at det nå er 10 år siden Norges bombing av Libya.

Grunnet korona blir markeringen bare digital, men kan uansett følges på Frikanalen.no, som er sivilsamfunnets uavhengige TV-kanal. Sendingen vil gå på frikanalen.no, RiksTv (kanal 50), Telenor (kanal 118) og Telia/Get (kanal 158). Tidspunktet for sending på Frikanalen vil komme senere. Vi legger også ut link til sendingen etterhvert fra norgeutavnato.no

Foruten markeringen i morgen onsd. 24.april, har Norge ut av NATO laget et opprop som både organisasjoner og enkeltpersoner kan tilslutte seg. Dette for å bygge en oposisjon mot Norges videre medlemskap i NATO og deltagelse i NATOs angrepskriger, som bombingen av Libya er det hittil styggeste eksempel på.

Både markeringen og oppropet har følgende tekst:

MOT NORGES MEDLEMSKAP I NATO

Som USA-vasall i NATO gjorde vi oss i 2011 skyldige i brudd på folkeretten og opplagte krigsforbrytelser, da vi slapp 588 bomber over Libya.

Norges regjering har ikke innrømmet noen skyld, men tvertom siste tiår lagt Norge ut som base for verdens farligste krigerpakt NATO, som stadig hisser til nye kriger og truer med førstebruk av atomvåpen.

Disse har tilsluttet seg:
Stopp Nato
Ungkommunistene
NKP
Norge for fred

Bl.a appell ved Øivind Svarstad, Norge ut av NATO

Se den digitale demoen og signér vårt opprop på Opprop.net!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..