Sabotasjen mot Nordstraum 1 og 2 er ei fårleg opptrapping av krigshandlingane

Danmark og Sverige er no så sterkt underlagde NATO og USA at det nok er rett som russisk UD seier, at området der sabotasjen av gassleidningane Nordstraum 1 og Nordstraum 2 gjekk føre seg, er kontrollert av amerikansk overvaking. Om det er USA som står bak sabotasjen, slepp dei nok unna som vanleg, også i Tryggingsrådet i SN/FN på fredag (?). . Dei kan drepa ein iransk general i bil i Irak og ein mann på ein balkong i Kabul utan å måtta stå til ansvar. Alle middel vert tekne i bruk for å forsvara dollaren og usanske interesser, også når dei går tydeleg imot det som er i Tysklands interesse, og norske media held fram med å dansa etter pipa til USA og underbruket EU.. .

Norge ut av NATO

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..