Forberedelser til fredsaksjonen Stoppa Aurora i Gøteborg 16.09.

2. august startet planleggingen av norsk deltakelse i den store nordiske mobiliseringen mot krigsøvelsen Aurora 17 i Gøteborg 16. september. Stopp NATO, Bestemødre for fred, Internasjonal kvinneliga for fred og frihetNorge ut av NATO og Fredsbevegelsen på Nesodden  ble enige om en tekst til løpeseddel alle kan skrive ut,  foruten et opplegg for å gjøre saken kjent. Flere fredsgrupper vil slutte seg til etter ferien. Et åpent informasjonsmøte i Oslo er planlagt i starten av september. Følg med på vår nettside eller få oppdateringer på epost.

Løpeseddel Aurora
Fredsaksjonen Stoppa Aurora
Demonstrera mot Aurora
Stopp NATO

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..